Sunday, November 15, 2015

الكاتشاب البيتى

 

الكاتشاب البيتى

طريقة عمل الكاتشاب البيتى
طريقة عمل الكاتشاب البيتى

 الكاتشاب فوايدة كتيره ده غير إنه بيضيف نكهة رائعة لأكلك

مشكلة الجاهز في المواد الحافظة 
علشان ولادنا هانعمل الكاتشاب مع بعض بطريقة سهلة وبالخطوات
البيتى طعم أحلي ومكونات مضمونة ومن إيدك أطعم ياست البيت
نجهز٢⁄١  كوباية خل يكون نوع طبيعي وكويس لإنه بيفرق في الطعم أوي
 كوب معجون الطماطم
 كوب خل
   ٤⁄١كوب سكر ناعم
٢ ملعقة طبخ نشا
رشة صغيرة من الفلفل الأسود
١ ملعقة صغيره ملح
صلصة ومتكتريش هيه بس علشان اللون وممكن تستغني عنها
٢كوبايتين ميه 

تدوبي النشا في كوبايتين المية وبعدها تحطي باقي المكونات وترفيعهم عالنار الهادية مع التقليب المستمررررررر
أوعي تنسي التقليب المستمر علشان ميكتلش منك 
وكده بقي الكاتشاب جاهز ومفيش أسهل من كده
تحفظية في قزازة تكوني غسلاها ومنشفاها كويس وتحفظية في التلاجة ويطلع عند الإستعمال وبالهنا والشفا ليكي ولبيتك
http://setelkol.blogspot.com
يارب نكون قد أفادناكم ب طريقة عمل الكاتشاب البيتى وبالهنا والشفا

No comments:

Post a Comment