الكاتشاب البيتى
طريقة عمل الكاتشاب البيتى |
الكاتشاب فوايدة كتيره ده غير إنه بيضيف نكهة رائعة لأكلك
مشكلة الجاهز في المواد الحافظة
علشان ولادنا هانعمل الكاتشاب مع بعض بطريقة سهلة وبالخطوات
البيتى طعم أحلي ومكونات مضمونة ومن إيدك أطعم ياست البيت
مقادير الكاتشاب البيتى
نجهز٢⁄١ كوباية خل يكون نوع طبيعي وكويس لإنه بيفرق في الطعم أوي
كوب معجون الطماطم
كوب خل
٤⁄١كوب سكر ناعم
٢ ملعقة طبخ نشا
رشة صغيرة من الفلفل الأسود
١ ملعقة صغيره ملح
صلصة ومتكتريش هيه بس علشان اللون وممكن تستغني عنها
٢كوبايتين ميه
كوب خل
٤⁄١كوب سكر ناعم
٢ ملعقة طبخ نشا
رشة صغيرة من الفلفل الأسود
١ ملعقة صغيره ملح
صلصة ومتكتريش هيه بس علشان اللون وممكن تستغني عنها
٢كوبايتين ميه
طريقة عمل الكاتشاب البيتى
تدوبي النشا في كوبايتين المية وبعدها تحطي باقي المكونات وترفيعهم عالنار الهادية مع التقليب المستمررررررر
أوعي تنسي التقليب المستمر علشان ميكتلش منك
وكده بقي الكاتشاب جاهز ومفيش أسهل من كده
تحفظية في قزازة تكوني غسلاها ومنشفاها كويس وتحفظية في التلاجة ويطلع عند الإستعمال وبالهنا والشفا ليكي ولبيتك
يارب نكون قد أفادناكم ب طريقة عمل الكاتشاب البيتى وبالهنا والشفا
No comments:
Post a Comment